tirsdag 28. april 2009

Mere garn


Ja da har garnet mitt kommet fra London, tok hele 2 uker.Ser flere har bestilt fra Easy Knits så her kjøpte jeg 3 hesper. 2 fra Skinny Semi-Solid i lillatoner Heather som er lys og Midnight som er mørk.Flotte, disse skal bli flotte sokker. Herlig garn. Kjøpte også Nymphea i 100% Blue Faced Leichester, denne fargen lignet ikke på bildet, ville mye heller ha fargene på bildet. Men men det blir nok sokker her også. Aberet blir nok toll på disse, så det var pund når jeg hadde trykket inn bestillingen på PayPal.Litt ivrig av og til. Skitt har vel fått feriepenger innen den skal betales. Har startet med nytt prosjekt, må feste tråder på et annet, får blogge det imorgen

mandag 27. april 2009

Votte- og sokkerklubb pakker


Da har posten vært her og jeg var så heldig å få pakke,det er alltid koselig. Først ute er sokkepakken fra Projo. Shapely Sandal Socks med ett nydelig blått garn fra Zen.Gleder meg til å starte opp med disse.



Neste pakke var fra votteklubben til Projo. Det var nydelige Sylvia (hvit utgave) designer RandiK med garnet Cascade 220 som er et nydelig garn å strikke med. Fargene går i hvit bunn med blå, lilla og en liten dæsj med orange. Gleder meg til disse også
Da må jeg henge i stroppen å bli ferdig med det jeg holder på med, men tror det blir utover dagen.

mandag 20. april 2009

Strukturmønstrede sokker



Da det ble ledig plass i Sokker 2009 var jeg ikke sen med å hive meg med, håper jeg klarer å henge med. Der skal man strikke et par i måneden.
For April var det valgfritt fra Garnstudio sine sokker. Grei oppgave, men så var det valgets kvaler, det var faktisk mange fine der, men endte på disse med Strukturmønster.

Garn: opal
Mønster: Struktur
Pinner:3

søndag 12. april 2009

Sokker og garn



Fikk garn i fra Strikkinnom i sokkegarnklubben.1 hespe med nydelige Hertiage, Cascade handpainted sock yarn. Gleder meg til å prøve dette garnet








Fikk også 2 nøster med Regia Softy i lyseblå farge. Disse måtte jeg bare prøve med en gang. Disse er de mykeste sokkene jeg har kjent, passer til sengesokker.

Garn: Regia Softy
Mønster: vanlig
Pinner: 3








ny blogg

Skal prøve meg på ny blogg og se om jeg er fornøyd med det. Den andre var for lite funksjoner å bruke så jeg håper det blir bedre her.
Min gamle blogg er her: http://hisaesstrikkerier.blogg.no/

LinkWithin