fredag 25. september 2009

September 09 Mysteri Sock

Jeg har vært med for første gang på Mysterie Sock, der fikk vi ny del 4 ganger med en ukes mellomrom, så ja det var veldig spennende. Dessuten har jeg lært 3 nye ting,Vikkel Braid, ny hæl kalt Honeycomb og ny måte å strikke tå på. Vi måtte strikke sokkene i gult så dette skal bli mine påskesokker.Designeren er Nancy Bush, det er første gang jeg strikker noe av henne og det blir nok ikke siste gang. Dette var så moro at jeg gleder meg til oktober da neste Mysteri kommer.
Mønsteret finner du her: http://www.ravelry.com/patterns/library/september-09-mystery-sock-by-nancy-bush


Mønster:Fox Faces, Mysteriesock sept 09
Designer: Nancy Bush
Garn : Fortissima
Pinner: 2,5





søndag 20. september 2009

Devon


Da er september sokker i Making Cokies ferdige. Dette paret er Devon. De har tatt litt tid, synes den første sokken var tung å komme igjennom mønsteret, men den andre gikk som en lek og det var jo bra ellers hadde jeg gitt opp. Men her er de

Mønster: Devon
Designer:CookieA
Garn: Jawoll
Pinner 2,5


torsdag 17. september 2009

Fremgang og garn

Nå har jeg blitt ferdig med del 2 i Mysteriesock på Ravelry, har fått del 3 men skal ha ferdig mine Devon sokker før jeg går igang med den. Der skal det være Honeycomb heel, det har jeg aldri strikket før så det blir spennende. Designer er Nancy Bush, hennes sokker har jeg aldri strikket men disse gir mersmak, litt spesielle siden det er forskjell foran og bak på sokkene.

Har også bestilt garnpakke hos  http://yarnissima.com/ fordi jeg bare måtte prøve Wollmeise som alle snakker om, det var herlig og en blåfarge som er bare lekker, litt sjokolade har det også blitt sendt med. Dette garnet skal få ligge litt så jeg finner noe jeg virkelig vil strikke av det.


Har også fått 2 flotte pakker fra Projo siden jeg er med i Sokkeklubben og Votteklubben der.
Men disse får bare ligge litt siden det er så mange ting jeg skal ha ferdig.Har hatt litt problemer med fargene her. Men de er flotte.
Votteepakken er Frigg med Cascade 220 og Sokkepakken er Let down your hair socks, hehe morsomt navn, med det herlige garnet Malabrigo, det er bare herlig å ta på så det blir det kjøp av.

søndag 6. september 2009

Div prosjekter.

Disse sokkene skal vi strikke i Mystery Sock september på Ravelry. Fargen måtte være gul, ikke akkurat mitt valg men vi får se, kansje det blir påskesokker. Garnet er fra Fortissima, det eneste gule garnet som fantes i butikken.Mønsteret vil komme i 4 deler, og her første del, den var kort men da blir det vel bare mer på neste.
Dessuten har jeg lært noe nytt,Vikkel Braid, det var vanskelig å skjønne men egentlig ikke vanskelig når man lærte det, fikk hjelp av LivM og da gikk det. Vikkel Braid er maskene som går på tvers.Bare gleder meg til neste del som kommer på tirsdag.
Her er del 1:



Her er Devon av Cookie A. Vet ikke om jeg liker disse sokkene, har tatt opp noen ganger, men nå begynner mønsteret å komme litt i hodet.Synes de blir for hullete. Jeg jukser litt med hælen da jeg ikke fikk til mønsteret. Har brukt Jawoll som er kjøpt på Projo. Ferdig 1/4 av sokkene


onsdag 2. september 2009

Sylvia




Da er jeg endelig ferdig med Sylvia, føles som jeg har strikket de 2 ganger. Men de ble flotte tilslutt og fargene er bare nydelige. De klarer jeg ikke å få godt nok frem på bildet. Får ikke frem lillafargen, bare den blå.Disse vottene er i votteklubben til Projo

Mønster: Sylvia av RandiK
Pinner: 3,5
Garn: Cascade 220



Så var jeg på strikkecafe i Skedsmo hos Husflidslaget, der møtte jeg LivM,vi koste oss med kaffe og strikketøyet. Jeg ble litt fristet av garnet som ble solgt der, men jeg har en plan for det. Det blå garnet heter Sterk og er Alpakka, merino og Nylon. Virkelig nydelig og mykt. Det skal bli Blueberry Waffle Socks etterhvert. Så kjøpte jeg 3 hesper med Hacho i nydelige farger, de skal bli til pannebånd

LinkWithin