mandag 27. april 2009

Votte- og sokkerklubb pakker


Da har posten vært her og jeg var så heldig å få pakke,det er alltid koselig. Først ute er sokkepakken fra Projo. Shapely Sandal Socks med ett nydelig blått garn fra Zen.Gleder meg til å starte opp med disse.Neste pakke var fra votteklubben til Projo. Det var nydelige Sylvia (hvit utgave) designer RandiK med garnet Cascade 220 som er et nydelig garn å strikke med. Fargene går i hvit bunn med blå, lilla og en liten dæsj med orange. Gleder meg til disse også
Da må jeg henge i stroppen å bli ferdig med det jeg holder på med, men tror det blir utover dagen.

7 kommentarer:

 1. Så gøy med pakker, gleder meg til å se sokkene og vottene. :)

  SvarSlett
 2. Det er helt topp å få pakker i posten! Lykke til med begge prosjektene!

  SvarSlett
 3. Ja det er jo helt herlig å få pakker:):) Jeg skal igang med noe av dette jeg også. Vi har da vist nok å holde fingrene i:) Ha en kjempefin mandagskveld:)

  SvarSlett
 4. Det sokkegarnet er så deilig å strikke med. Nydelige farger på både votte og sokkegarnet. Får lyst til å melde meg inn i votteklubben også, men jeg har så mange strikkeprosjekter på gang akkurat nå. Gøy er det likevel. Lykke til med strikkingen c,")

  SvarSlett
 5. Gleder meg til å se vottene og sokkene strikket. Herlige farger i begge to.

  SvarSlett
 6. Det var to flotte pakker ,du har fått.Lykke til med strikkingen av både votter og sokker.

  SvarSlett
 7. Hei. Takk for titten på bloggen min. Må innrømme at jeg ikke er bestemor, men mor til de skjønne små. Godt å ha bevis på at de kan være venner også :-) Koselig blogg du har :-)

  SvarSlett

LinkWithin