søndag 14. juni 2009

StrikkecafeIgår var jeg på strikkecafe på Skarnes, det var Projo som arrangerte det. Dette hadde jeg gledet meg til lenge og det ble som jeg hadde forventet. KJEMPEKOSELIG.
Praten gikk i ett sett, jeg glemte å ta mange bilder som planen var, timene fløy av sted. Dette fikk vi når vi kom.Det var litt forkjellig.Her er koldtbordet med mye god mat som vi koste oss med.


Her er noen av damene. Fra venstre LivM,Tanja,Diabella og Konstant StrikkekløeHer fra stolen AnneM,LivM,Tittelure,Tanja,Diabella og Konstant Strikkekløe
Chawo, Bentemor og meg hadde jeg ikke klart å få tatt bilder av oppdaget jeg.
Her er MaiM med loddtrekning. Det ble mye latter og moro, alle vant flere gangerHer er søstrene sisters som har jobbet masse for at dette skulle bli en vellykket dag. Det ble den til gangs. Takk jenter.Kaffebordet glemte jeg å ta bildet av, men sånn er det når strikkepinnene og skravla går i ett.
Shoppe litt måtte vi også, litt mer enn jeg hadde tenkt, men pytt skal nok klare å få brukt det opp.Her er litt Cascade 220, det er greit å ha liggende til votter


Så ble det ett par hesper med Cherry Tree Hill og ett par nøster med Jawoll. Begge flotte garn. Kjøpte også barnevotte-pakke fra RandiK,men disse har jeg ikke tatt bilder av.
En flott dag som vil huskes lenge. Alle på bildene har gitt tillatelse til at jeg bruker de.10 kommentarer:

 1. Det ble litt garn på deg og ja. :) Takk for en hyggelig dag. :)

  SvarSlett
 2. Takk for en hyggelig sammenkomst! Vi må sees snart igjen!

  SvarSlett
 3. Takk for et hyggelig møte.Neste møte er allerede under planlegging.

  SvarSlett
 4. Hei, og takk for sist! Det var koselig:) Herlig garn du har kjøpt deg da....:D

  SvarSlett
 5. Så kos det ser ut, tenker dere hadde det hyggelig ja.

  SvarSlett
 6. Det så ut som et kjempehyggelig treff:-) Synd at jeg jobbet, ellers hadde jeg også kommet. Men skal på strikkefestival neste helg, bare en liten tur på lørdag, men gleder meg uansett:-)

  SvarSlett
 7. Dette så kjempekoselig ut :o)

  SvarSlett
 8. Må ha vært et veldig koselig strikketreff. Masse fint du har kjøpt også. Blir spennende å se hva du strikker av garnet.

  SvarSlett
 9. Ser ut som det var et kjempe koselig strikketreff. Flott garn du har kjøpt :D

  SvarSlett
 10. Det ligger en hilsen til deg her

  http://awardblogg.blogspot.com/

  SvarSlett

LinkWithin