torsdag 19. august 2010

Jacques Cousteau Hat + litt andre prosjekter

Jacques-cousteau-hat har jeg lenge hatt lyst til å strikke, ble herrestørrelse her siden den skulle gis til min far.
Skulle strikke 20 cm før felling, det ble for mye, men det kan jeg rette på hvis jeg strikker den igjen, enkel strikk. Brukte pinner 3,5 og Drops Merino Extra Fine. Satt bedre på faren min enn prøvedukken med damehode.

Så har jeg startet på restegarn- alongen. Da ble det denne barbiekjolen.
Har lagd en butikk der jeg selger barbieklær her : EplaNå har jeg 3 prosjekter, ikke for at det er lurt, men fristelsen ble for stor. Første ut er Flaming Desire 2 siden jeg syntes de var morsomme å strikke. Her i rødbrunt fra Malabrigo.Så var jeg på Mauds som hadde salg, der fant jeg et morsomt garn med mønster, ser ut som det er Mittered Mittens for meg. Garnet er Austermann Creative+Filz. Nydelig mykt garn. Skal visst holde med et nøste til vottene men det gjenstår å se.Fargene blir morsomme, håper den andre votten blir nogenlunde lik, det er det jeg liker best.


Så har jeg prøvd meg på et sjal til ved navn Percy, tro det eller ei, men synes det begynner å bli gøy å strikke sjal.Så får jeg se hvor mye jeg strikker den neste uken siden jeg drar hit natt til lørdag

Alcudia på Mallorca

7 kommentarer:

 1. Så fin lue, spennede prosjekter på gang.

  SvarSlett
 2. Duverden så mange fine prosjekter du har på gang. Den blå lua ble kjempe fin! Jeg har også planer om dukkeklær i restegarn-alongen :o)

  SvarSlett
 3. Flott lue. Skal si du har flere prosjekter på gang da, og alle like spennende. Riktig lykke til og riktig god tur til Mallorca!
  Vi må treffes når du er tilbake igjen!

  SvarSlett
 4. Masse spennende fra deg:-)
  Ha en flott tur til varmen.-D

  SvarSlett
 5. Luen var kjempefin. Spennende prosjekter du har på gang.

  SvarSlett
 6. Du har da virkelig prosjekter igang. Fin lue og sokker:)

  SvarSlett
 7. Lua så praktisk og flott ut! Må merke meg den...
  Mye annet spennende på gang, også!

  SvarSlett

LinkWithin