torsdag 16. september 2010

barbieklær, garn og nye sjalspinner

Her har jeg lagd en barbiekjole i restegarn, holder på å lage meg en butikk på Epla, kommer til å legge disse ut etterhvert. Strikket 3 av denne kjolen, det er fortsatt litt garn igjen.
Har nå en butikk jeg selger barbieklær på her : Epla


Har også fått kjøpt meg en Wollmeise-hespe o kornblå, nydelig farge. Første gang jeg har handlet dette, skikkelig galskap, hespene forsvant på minutter.Men moro var det


Har vært på strikkecafe hos Projo, der hadde de ett hespe med Malabrigo Lace igjen, mykt og herlig, gleder meg til å strikke sjal av det. Bildene blir ikke helt bra, har kjøpt nytt kamera og må få lært meg det ordentligSå hadde Projo fått inn sjalspinner, de måtte jeg prøve, kjøpte 3,75 og 4, disse skal bli gøy å prøve, er visst helt fantastiske å strikke sjal med


5 kommentarer:

 1. Så flink du er med slikt småplukk som klær til Barbie! Lekkert garn og supre strikkepinner!

  SvarSlett
 2. Morro å strikke til Barbie og så får man jo brukt opp restgarn også.
  Ha en fin dag.

  SvarSlett
 3. Så flott barbiekjole da.Det skal bli artig å følge din Epla butikk også. Har en jeg også. Selger ikke så mye, men det er gøy allikevel.

  SvarSlett
 4. Ååå, har du kjøpt de flotte pinnene? Nå ble jeg skikkelig misunnelig:-)
  Fin Barbie-kjole, regner med at sånne blir kjøpt på epla. Og en flott måte å få brukt opp rester på:-)
  Ha en fin fredag og helg også!

  SvarSlett
 5. Hahaha Hilde , woolmeise garnet er svært at få , tror kun det er lykkes mig 1 gang at få tag i et nøgle , har prøvet forgæves flere gange.... Held og lykke med butik , det skal nok gå .

  God weekend :-)

  SvarSlett

LinkWithin