lørdag 16. juni 2012

Strikketreffet 2012

Har vært på strikketreff forrige helg, traff mange jeg traff ifjor og noen nye iår. Spesielt moro er det å treffe ansiktene bak bloggene jeg er på. Damene fra Projo ordnet alt fra mat til soving.
Synes vi spiste hele tiden mellom strikking og skravling. Så mange bilder har jeg ikke, det ble litt glemt ialtsammen desverre. Noe strikking ble jeg heller ikke ferdig med selv om jeg strikket mye mer enn vanlig.Da vi kom fikk vi detteDette fikk jeg i gave fra Nina, deilig mykt garn


Dette vant jeg, 4 ganger  trakk jeg vinnerloddet, det var litt flaut tilslutt :)
Dette kjøpte jeg, 2 rosa Arwetta og 2 rødrosa Fabel, det ene har jeg startet med:)Her er de 2 flotte damene May Lis Martinsen og Anne-Mari Martinsen Smeby som fikser det meste.


Skulle hente Johanne Ländin på flyplassen, måtte gå med plakat, da fant jeg henne. Nina fra Danmark fant jeg med en gang.Johanne Ländin skulle holde foredrag om strikketradisjoner fra Sverige, ble noen fra Norge også, det var veldig inspirerende, en av de beste jeg har hørt :)
Kjøpte et luemønster av henne
Bloggen hennes er her.

Her er noen av de få bildene jeg tok

2 kommentarer:

 1. Takk for sist! Det var et kjempekoselig treff.

  SvarSlett
 2. Hei og takk for sist! Veldig koselig å prate litt mere med deg i år!
  Gleder meg til å se toppen din ferdig. Så innmari fin ut!
  Fortsatt god helg! Klem :)
  PS: Du hadde helt rett ang. antibiotikaen vet du; fikk ny kur på tirsdag, så de to siste dagene har jeg vært feberfri :)

  SvarSlett

LinkWithin