søndag 24. mai 2009

Fra hyttetur og framgang i strikk

Vi har vært på hyttetur og der koser vi oss med spill, fjellturer,på verandaen og masse god mat. Her er noen bilder fra fjellturen vår. Bakkene er tunge og bratte så det er en flott trimtur. Dessuten er det morsomt å gå på planker der det er for vått.
Her er mannen min og gutta på vei opp.

Her har vi kommet opp. Ble tørste etter gåturen, godt med drikke mens vi venter på at grillen blir varm. Her er meg,gubben og minstemann.
Her er meg og den mellomste som koser oss, prater og kaster steiner i vannet.
Det er så stille og rolig at man kan høre sine egne tanker.Her kommer fremgang på strikkingen min.Først ute er Hubby House Socks som er sokkene for Mai i Sokker 2009. Enkle sokker å strikke, fikk brukt en rest av Zen garnet fra forrige paret+ Fortissima. Disse må jeg være ferdig med til fredag og blogges siden jeg drar på fjellet. Er snart ferdig da. Vil du ha mønsteret kan du trykke på sokker 2009 i siden her.Så langt har jeg kommet med Hedera-sokkene mine. Har funnet ut at engelske oppskrifter ikke er farlige lenger, har fått litt hjelp på Projo. Bare man lærer de engelske strikkeuttrykker så er det ikke værre enn de norske. Litt vel detaljerte er de i forhold til norske.Disse er gratis å laste ned på Ravelry.Litt vanskelig å få bra bilder på disse.


<

Så er det Sylvia vottene av RandiK i Votteklubben til Projo som du også kan klikke deg inn på siden her. Disse fargene er så herlig blå og lilla så det er en fryd å strikke de.Disse haster det ikke med siden det er noen måneder til vinteren. Takk for det for det er deilig med sol og varme.Den eldste vil ikke bli med på fjellet lenger. Koser seg hjemme med kjæresten og det er bra for da har vi noen til å mate denne kosegutten her som heter Tigern.

6 kommentarer:

 1. Det ser ut til at dere hadde en flott tur. Koselig å se bilde av deg!! Sokkene dine blir flotte, og det var fint at du har prøvd deg på engelske oppskrifter. Lykke til!

  SvarSlett
 2. Så mye fint du har på pinnene og har stikket ferdig.
  Det så veldig koselig ut på fjellet. Deilig å komme seg bort og koble av litt en gang i mellom

  SvarSlett
 3. Så mange fine bilder fra fjellet, da! Vi (jeg og gubben min) har campingvogn på Blåberg. Det er på Ble det også :-) Mange fine strikkeprosjekter du har der også :-)

  SvarSlett
 4. Ja du har gang i strikkepinnene. Mye fint du har laget og har på gang:) Ha en fin mandag:)

  SvarSlett
 5. Så fine turer dere får på fjellet, må være deilig å ha hytte der:-)
  Sokkene ser ut til å bli fine, og vottene likeså!

  SvarSlett
 6. Ser ut som dere hadde en skikkelig fin tur på fjellet. Herlig.
  Flotte sokker du har strikket, likte godt fargene på hederasokkene jeg.

  SvarSlett

LinkWithin