fredag 12. februar 2010

Min OL--strikk, garn og ferie

Dette skal jeg starte på ikveld. Ulmus-sjal. Dette skal være min OL-strikk. Gleder meg.Slutter på jobb kl. 21.00 ikveld og da starter jeg. Strikkes i Malabrigo som kan kjøpes på Projo


Så var jeg på svensketur på mandag. Har manglet litt blått garn til Isrosa, manglet til den siste tommelen, så denne får jeg nok ferdig iløpet av OL. Vel det ble også handlet et  hespe med Malabrigo og et med Undwind yarn, begge disse 2 hespene er nydelige å strikke medSå har jeg klart å bestille meg en tur til Alcudia på Mallorca i august. Rett på stranden. Gleder meg. Her er et bilde så jeg kan friste deg.


Da må jeg strikke ferdig 3 laaaange runder på et sjal, håper jeg rekker å blokke det før jeg drar på jobb så jeg er klar for Ulmus når jeg kommer hjem.

6 kommentarer:

 1. Lekkert det Ullus sjalet, det ligger i min to-do liste også, Lykke til med OL strikkingen din, gleder meg til å se resultater.
  Nydelig nytt garn du har kjøpt deg, Undwind har jeg til gode å prøve:-)
  Tenker du gleder deg til Mallorca ja, sol og varme er balsam for sjelen. Med det samme jeg er her: Riktig God helg.

  SvarSlett
 2. Det kommer til å bli et flott Ulmus-sjal.Fine farger du skal bruke.Lykke til med Ol strikkingen.

  SvarSlett
 3. Det er da helt utrolig nydelige garger.. Ja da er vi igang med OL strikking:) Kjempemoro og det blir jo spennende å se om vi blir ferdige med noe:) Kos deg med strikking

  SvarSlett
 4. Så mye fint du har planlagt å strikke under OL. Jeg venter fortsatt på garn så mulig jeg må endre planene mine. I dag fikk vi beskjed om at det bestilte Malabrigo garnet er sendt også Endelig.

  SvarSlett
 5. Herlig garn med nydelige farger, det blir nok et flott sjal og turen i aug blir sikkert toppers :)

  SvarSlett
 6. Oi, så herlig garn! Jeg ser du har planlagt mye "moro" under OL...
  Lykke til!

  SvarSlett

LinkWithin